Menu Close

Manager Inside Sales (fulltime, m/v)

Ben jij een echte teamspeler? Krijg je energie van het uitpluizen van nieuwe verkoopkansen? En sta je open voor de uitdaging om de ontwikkeling van je eigen team naar een nog hoger niveau te tillen? Dan hebben wij een perfecte functie voor jou!

De functie

Als manager Inside Sales heb je een afwisselende functie waarin teamontwikkeling, sales en optimalisatie van salesprocessen centraal staan. Een functie met veel verschillende verantwoordelijkheden binnen een dynamisch bedrijf.

Wanneer je bij ons aan de slag gaat ben je voornamelijk bezig met het uitvoeren van ons salesbeleid en de bijbehorende plannen om de verkoopdoelstellingen te halen. Je denkt ook mee aan oplossingen en verbeteringen om de werkzaamheden op de afdeling nog effectiever te laten verlopen. Als aanspreekpunt binnen het bedrijf zorg je voor een nauwe samenwerking tussen de verschillende afdelingen, zodat het orderproces en de afwikkeling van orders efficiënt verlopen.

Je hebt hiernaast ook contact met onze klanten als het gaat over complexe orders en offertes. Je luistert, geeft advies en zorgt voor passende oplossingen bij eventuele problemen.

Als geboren leider neem je graag de verantwoordelijk op je om je collega’s op de binnendienst te coachen en te motiveren, zodat de afgesproken omzet en andere doelstellingen behaald worden. Het is aan jou om te zorgen voor een prettige werkomgeving en verdere ontwikkeling van de medewerkers binnen het team.

Kortom: een veelzijdige functie waarbij je zelf, en samen met je team, goed kan doorgroeien!

De wensen

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (bijvoorbeeld op het gebied van techniek of commercie).
  • Daarnaast heb je twee tot drie jaar ervaring in een vergelijkbare leidinggevende functie in een commerciële omgeving.
  • Bij voorkeur heb je enige affiniteit met technische producten.
  • Verder weet je met je klantgerichtheid en commerciële drive loyale klanten aan ons te binden.
  • Door jouw coachende vaardigheden zorg je voor een verdere doorontwikkeling van de sales organisatie.
  • Je bent flexibel, neemt initiatief en bent een verbinder binnen de organisatie.
  • Voor deze functie is cijfermatig inzicht en analytisch denkvermogen belangrijk.
  • Naast Nederlands heb je een goede schriftelijke en mondelinge beheersing van de Engelse taal.
  • Je hebt goede kennis van Office (Excel, Word en PowerPoint) en bij voorkeur ervaring met AX.


FlexiForce biedt

Een uitdagende, zelfstandige positie in een ambitieus, snelgroeiende, internationale omgeving. Bij FlexiForce hebben wij korte communicatielijnen en een “hands-on” mentaliteit. Je kan ervan uitgaan dat je een marktconform salaris ontvangt en dat er meer dan voldoende ontwikkelmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden zijn bij FlexiForce.

Interesse?

Voel jij je aangesproken door deze vacature? Dan kun je solliciteren via Connect: amersfoort@connect.nl. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Daniëlle Schoute van Connect: 088 – 235 26 60.