Menu Close

In verband met het sterk groeiende aantal orders binnen onze productie afdeling, zijn wij op zoek naar een machine operator.

Machine operator (m/v, fulltime)

In deze functie wordt er gewerkt in de dagdienst, of van 05:00 tot 14:00, afhankelijk van de afdeling.

De functie

Voor onze productieafdeling in Barneveld zoeken wij een nieuwe machine operator die van aanpakken weet. Als machine operator bij FlexiForce houd je je bezig met het zelfstandig bedienen van profileer- en verenwikkelmachines, het produceren van profielen en veren en het verpakken van deze profielen. Je bent ook verantwoordelijk voor het ombouwen en schoonmaken van de machines, het registreren en oplossen van storingen en het uitvoeren van kleine reparaties. Zo draag jij bij aan de verdere groei op onze afdeling.

 

De wensen

Je hebt LTS/MTS (metaal) werk en denkniveau en ervaring in een soortgelijke functie (CNC-machine). Daarnaast heb je een heftruckcertificaat of ben je bereid om dit te halen. Aanvullende opleidingen/cursussen of ervaring op het gebied van elektra, hydraulische en pneumatische systemen hebben de voorkeur. Je vindt werken met (producten van) metaal leuk. En je kunt nauwkeurig, resultaatgericht en flexibel werken. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en je bent stressbestendig, besluitvaardig en oplossingsgericht. 

FlexiForce biedt

Een uitdagende, zelfstandige functie in een internationale werkomgeving. De functie is fulltime op basis van 38,25 of 40 uur per week. Bij FlexiForce hebben wij korte communicatielijnen en een “hands-on” mentaliteit. Je ontvangt een marktconform salaris en zijn er veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden bij FlexiForce.

Interesse?

Stuur je cv en korte motivatie door naar recruiting.nl@flexiforce.com.
Solliciteren kan ook via de
contactpagina op deze website.
Vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze afdeling HR: 0342-427777